Buiten de werkplaats

Naast fietsen repareren, ondersteuning bieden en jullie adviseren vanuit de werkplaats of via de telefoon, doe ik dit ook buiten de werkplaats. Uiteraard wordt er tijdens een fietsrit al snel naar mij gekeken als er iets kapot gaat, maar ook in het buitenland help ik fietsers en atleten met het in goede staat brengen van de fietsen.

Bij CYCLOsportive ben ik geregeld reisleider en/of mechanieker om de de deelnemers aan de reizen van CYCLOsportive Travel de ultieme onbezorgde fietsvakantie te bezorgen.

Tijdens de 2023 UCI paracycling World Cup heb ik TeamNL atleten Wouter Eijkman en Aniek Seelen (Nederlands kampioen op de weg, tijdrijden en Wereldkampioen op de baan) technisch bijgestaan waar nodig.

Wouter Eijkman - start
Wouter Eijkman bij start TT

Assistentie op locatie

Organiseer jij een groepsreis en wil je ook assistentie op je locatie om iedereen een onbezorgde fietsvakantie te bezorgen? Neem gerust contact op, dan bespreken we de opties en mogelijkheden.

Tips en tricks

Op mijn website kun je informatie vinden om dingen zelf te doen. Inclusief tips wat handig gereedschap is om gemakkelijk en snel zelf een reparatie uit te voeren. Mocht je er echt niet uit komen, of denken: dat is niks voor mij? Kom gerust langs, de koffie staat klaar en ik help je met alle plezier. Voor al het onderhoud aan je mtb, gravel- en racefiets ben je bij BLIJFFIETSEN.cc aan het juiste adres.

Zelf geprobeerd en niet gelukt? Respect!